top of page

Hej!

Har du lyckats leta dig till den här sidan så vill vi bara informera att den är under uppbyggnad. Här kommer våra onlinekurser och föreläsningar finnas. Planen är att allt ska ligga på plats under vecka 8. Det finns 3 typer av onlineutbildningar hos oss. Det som kallas flexibel kursstart är helt enkelt kurser som du startar i samband med att du köper dem. Det kan handla om kortare eller längre kurser, inspelade föreläsningar mm. Beroende på längd och innehåll finns det en medlemsgrupp kopplad till kursen. Där kan du som deltagare lägga upp bilder och klipp på din träning, diskutera med andra deltagare, ställa frågor till din lärare. Finns det en grupp är läraren alltid med i gruppen.

Den andra typen är onlinekurser med spikade startdatum. Dessa innehåller oftast lärträffar, vilket är zoom-möten där du träffar läraren och har en digital lektion tillsammans med kursens deltagare. Vår Läsa hund utbildning är ett exempel på en sådan kurs.

Den tredje och sista varianten är de vi kallar hybridkurser. De har ett digitalt innehåll men också fysiska träffar. En del hybridkurser, exempelvis Jag och min valp kan startas när du köper den och du bokar sedan den coaching/lektioner som ingår i kursen när du önskar.

//Ingela Wik

Online

Inga program tillgängliga
bottom of page